Varumärkesstrategier

Varumärkesstrategier

Ett välkänt varumärke är en nyckelfaktor och en värdefull tillgång på dagens marknad. Därav är det viktigt att skydda och försvara varumärket för att kunna vinna marknadsandelar och högre lönsamhet. Av oss på Hynell får du en genomtänkt strategi som ger ett heltäckande skydd för ditt varumärke.

Konkurrentbevakning

Vi tillhandahåller bevakning av konkurrenters varumärkesaktiviteter, genom att informationsrapport kommer när ny varumärkesansökan lämnats in av en (eller flera) namngiven/namngivna konkurrent(er).

Varumärkesbevakning

Att registrera ditt varumärke hindrar inte andra från att försöka registrera ett identiskt eller liknande varumärke. Därför är det viktigt att bevaka vilka registrerade varumärken som publiceras. Vi tillhandahåller bevakning av varumärken, d.v.s. rapport kommer när ett varumärke som liknar bevakat varumärke sökts och/eller publicerats för invändning. Bevakning kan göras i vilket land som helst.

Invändningar vid ansökningar om registrering av varumärken

Vi hjälper till med invändningar som kan behövas för att förhindra andras, icke önskvärda, ansökningar om registrering av ett varumärke. Vi har handläggare auktoriserade att agera vid OHIM och PRV. Självklart hjälper vi även till att försvara våra kunders varumärken om de blir utsatta för invändningar.

Vill du veta mer om varumärkesskydd?

VÅRA HANDLÄGGARE KAN HJÄLPA DIG ATT DEFINIERA SAMT SKYDDA DITT VARUMÄRKE
Scroll to Top