Varumärkesskydd

Varumärkesskydd

Kom ihåg att varje företag är unikt! Det innebär att även varumärkesstrategin måste vara unik – men det är framförallt viktigt med den övergripande skyddsstrategin. Vi på Hynell anser att det är viktigt med helhet när det gäller skydd av patent, designskydd och varumärke. Genom att använda varumärkesskydd i kombination med andra tidsbegränsade skydd kan du bygga ett starkt varumärke för ditt företag. Om du sedan aktivt jobbar med din varumärkesbyggnad och aktivt använder din varumärkesportfölj på rätt sätt kan du få en stor fördel på marknaden!

Sedan 1977 har Hynell byggt ett globalt nätverk med mycket kompetenta byråer. Vi tillhandahåller högkvalitativa tjänster över hela världen. Våra kunder finns i alla branscher, i storlek från en enskild person till internationella koncerner. Att skydda ditt varumärke är en avgörande faktor för framgång i den hårda konkurrens som finns på dagens marknad. Vi på Hynell hjälper dig så ditt varumärke skyddas!

Vi erbjuder en genomtänkt strategi som ger ett heltäckande skydd för ditt varumärke. Vi erbjuder såväl varumärkesbevakning som konkurrentbevakning och invändningsansökningar. Tack vare våra väletablerade samarbeten med internationella specialistföretag får du ett högkvalitativt jobb till ett bra pris. Våra handläggare kan hjälpa dig att definiera samt skydda ditt varumärke och det i sin tur kan ge dig en bättre marknadsposition!

Vill du veta mer om varumärkesskydd ?

Våra handläggare kan hjälpa dig att definiera samt skydda ditt varumärke
Scroll to Top