Patentstrategier

Patentstrategier

Inlämning av patentansökan

Våra medarbetare är stolta och glada över att jobba här och det innebär att vi har en mycket ansvarsfull och lojal personal. Kan det bli bättre?! Våra medarbetare är välutbildade och behärskar ny teknik med t.ex. elektroniska inlämningar av ansökningar vid PRV, WIPO och EPO.

Det innebär också en kontinuerlig strävan efter att jobba så kostnadseffektivt som möjligt – jämför oss gärna!

Bruksmönster – “det lilla patentet”

Vi hjälper till med inlämning av bruksmönsteransökningar i de länder där det är möjligt, bl.a. i Kina och Tyskland, Danmark och Finland. Bruksmönstret kan användas när man kvickt vill ha ett effektivt instrument för att kunna agera mot en intrångsgörare.

Undersökningar

Ett av kraven för att kunna få ett patent är att uppfinningen ska vara ny. Vi rekommenderar därför en grundlig nyhetsgranskning av uppfinningen. Vi erbjuder hjälp med en sådan granskning och även ogiltighetsundersökningar. Vi anlitar externa internationella specialistföretag som är verkliga proffs på området med många år av erfarenhet.

Våra ingenjörer kommenterar utfallet av nyhetsundersökningen. Tack vare långvariga avtal lyckas vi hålla låga priser för ett jobb med hög kvalitet. Ett standardpaket för nyhetsundersökning inkluderar en analys och rapport om patenterbarheten.

Vill du veta mer om patent?

VÅRA PATENTHANDLÄGGARE KAN HJÄLPA DIG ATT DEFINIERA SAMT SKYDDA DIN UPPFINNING
Scroll to Top