Patent

Patent

Kom ihåg att varje företag är unikt! Det innebär att även patentstrategin måste vara unik – men det är framförallt viktigt med den övergripande skyddsstrategin.

Vi på Hynell anser att det är viktigt med helhet när det gäller patent, varumärkesskydd, designskydd och domännamn. Många företag tar ena biten, exempelvis patent, och glömmer de andra delarna. Genom att söka patent och andra tidsbegränsade skydd kan du bygga ditt varumärke.

Om du sedan proaktivt jobbar med din varumärkesbyggnad kan du få en fördel på marknaden. Om du således kopplar din patentstrategi till ditt varumärke får du en adderad skyddseffekt när det gäller patent!

Patentbyrå med specialister

Vi på Hynell är en patentbyrå som inte enbart är specialiserade inom traditionell svensk industri så som stål och metallurgi, skog och papper, utan vi behärskar även andra teknikområden såsom biokemi, organisk kemi, elektronik och data.

Vi hjälper dig att skapa immateriella rättigheter och utveckla din patentportfölj genom att erbjuda strategisk rådgivning och utvärderingar. Vi erbjuder såväl nyhetsgranskningar, som konkurrentbevakning och ogiltighetsundersökningar.

Tack vare våra väletablerade samarbeten med internationella specialistföretag får du ett högkvalitativt jobb till ett bra pris. Våra patenthandläggare kan hjälpa dig att definiera samt skydda din uppfinning och det i sin tur kan ge dig en bättre marknadsposition!

Vill du veta mer om patent?

Våra patenthandläggare kan hjälpa dig att definiera samt skydda din uppfinning
Scroll to Top