Hynells

Immaterialrätt

Hynell erbjuder tjänster inom immaterialrätt, det vill säga patent, varumärkesskydd, designskydd och domännamn. Vi hjälper företag och uppfinnare över hela världen med att skydda deras produkter. Vår patentbyrå grundades 1977 och finns idag i Värmland och Stockholm.
Hör av dig till oss idag så hjälper vi dig!

Patent

Vi är specialister på patent inom traditionell industri som stål, metallurgi, skogsbruk och papper. Vi behärskar alla de tekniska områdena och hjälper dig att få en unik patentstrategi!

Läs mer

Varumärkesskydd

Vi tillhandahåller högkvalitativa varumärkesansökningar över hela världen tack vare vårt globala nätverk med mycket kompetenta byråer. Varumärkesskydd ger dig ett starkare varumärke!

Läs mer

Designskydd

På dagens marknad har betydelsen av design och formgivning ökat väsentligt. Vi erbjuder assistans vid designansökningar över hela världen och kan hjälpa dig till ett effektivt designskydd.

Läs mer

Domännamn

Hindra andra från att använda sig av dina domännamn! Vi registrerar dina domännamn och med vår rådgivning får du en genomtänkt skyddsstrategi för dina domäner.

Läs mer

Hynell Värmland

Värmlands härliga miljö utgör stora möjligheter att jobba inom den traditionella svenska industrin som är vårt expertområde. Vi är specialister på patent inom industrier såsom stål, metallurgi samt papper etcetera! Våra kontor i Värmland är belägna i Karlstad samt Hagfors. Med våra rötter i Värmland och Sveriges skogs- och stålindustri, har företaget utvecklats till ett IP-kontor med en nationell och internationell profil.

Läs mer

Hynell Stockholm

Hög puls, storstadsliv och ett hett näringslivsklimat. Det utmärker Stockholm och där finns Hynell! Stockholms näringsliv möjliggör en företagskultur som är öppen, tillgänglig och konkurrenskraftig. Det är ett innovativt näringsliv som främjar utveckling och det gör att vi på Hynell alltid vill ligga i framkant. Att finnas i huvudstaden underlättar även för våra internationella samarbeten.

Läs mer