hynell-patenttjanst-new-era-partner

En ny era efter 40 år

Onsdagen den 7 juni 2017 markerade en ny era för Hynell. Vi – Magnus Holmberg, Mikael Mattson och jag – tecknade den dagen ett nytt ägaravtal tillsammans. Jag har varit VD under nitton år och Hynell har tredubblat sin storlek genom de åren. Nu är det dags att ta nästa steg för att öka vårt vinnande koncept ytterligare. Det kommer att ske genom att flytta beslutsnavet till yngre medarbetare och till Stockholm. Stafettpinnen har överlämnats till Mikael som blir Hynells nya VD. Både Mikael och Magnus är bland de mest erfarna och välrenommerade patentombuden i Sverige.

Jag tackar alla er som har gett mig ert förtroende som VD och ser nu fram emot att ha mer tid till att göra det jag älskar mest; att hjälpa kunder med – komplexa IP-frågor.

/Peter Kylin

Scroll to Top